Account - de meest gestelde vragen

Hoe registreer ik een bedrijf als ik nog geen klant ben van Mercedes-Benz AG?

• Nieuwe inschrijvingen rechtstreeks via UMAS of in Mercedes-Benz B2Bconnect via de knop Registreren.

• Om u aan te melden via UMAS, volgt u de link en selecteert u de knop "Nieuwe registratie" in UMAS

• In de eerste stap van het registratieproces worden uw bedrijfsgegevens verzameld, waarna uw persoonsgegevens worden verzameld BELANGRIJK: We hebben een uniek e-mailadres van elke gebruiker nodig. De eerste geregistreerde gebruiker krijgt automatisch de beheerdersrol (ORG-beheerder) toegewezen voor het bedrijf en kan zo nieuwe gebruikers maken, e.B.

• Na het voltooien van het registratieproces ontvangt u verschillende e-mails waarin u uw bedrijfsinformatie in de eerste stap moet bevestigen. Daarna ontvangt u uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Brengt een overstap naar B2B Connect kosten met zich mee?

Overstappen op Mercedes-Benz B2B Connect brengt geen extra kosten met zich mee.

Ik heb al toegang tot diverse werkplaatsoplossingen. Wordt deze toegang gemigreerd naar Mercedes-Benz B2B Connect?

Ja, uw toegang tot Onderdeleninformatie, WIS/ASRA, XENTRY Tips en DSB zijn opgenomen in Mercedes-Benz B2B Connect. U kunt ze zien onder "Mijn RMI-toegangen" nadat u zich heeft aangemeld.

Wat is Mercedes-Benz B2B Connect? Welke voordelen biedt het?

Mercedes-Benz B2B Connect is de ideale ondersteuning voor al uw dagelijkse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan Mercedes-Benz personenauto's, bestelwagens en smart voertuigen.

U krijgt via één portal toegang tot:

• Het complete onderdelenassortiment van Mercedes-Benz

• Alle technische expertise rechtstreeks van de OEM

• Snelle en nauwkeurige diagnoseresultaten

Hebt u hulp nodig bij de registratie?

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Welke gebruikersnaam moet ik gebruiken om in te loggen bij Mercedes-Benz B2B Connect?

Gebruik uw bestaande Mercedes-Benz gebruikersnaam en wachtwoord voor Mercedes-Benz B2B Connect.