Inloggen

Welke gebruikersnaam moet ik gebruiken om in te loggen bij Mercedes-Benz B2B Connect?

Gebruik uw bestaande Mercedes-Benz gebruikersnaam en wachtwoord voor Mercedes-Benz B2B Connect.

Hoe kan ik me inschrijven voor de XENTRY Shop?

Houd er rekening mee dat de XENTRY Shop verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden gebruikt voor Mercedes-Benz B2B Connect.
Maak een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord voor de XENTRY Shop.

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen met mijn inloggegevens?

Stel uw wachtwoord opnieuw in volgens de instructies onder het tabblad 'Identiteit & toegangsbeheer' op de registratiepagina.

Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn account is opgeschort en binnenkort wordt verwijderd, wat moet ik doen?

Heeft u uw gebruikersnaam nog nodig?
Als u deze gebruikers-ID nog steeds nodig heeft, moet de inlogstatus van uw gebruiker opnieuw worden ingesteld. Dit kan worden gedaan door uw verantwoordelijke marktbeheerder of u kunt contact opnemen met: support-umas@mercedes-benz.com

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Als u uw wachtwoord bent vergeten, kan uw verantwoordelijke marktbeheerder of de support-umas@mercedes-benz.com uw wachtwoord opnieuw instellen. Voer uw gebruikers-ID, voor- en achternaam, e-mailadres en de bedrijfsnaam inclusief adres in uw verzoek in.
U wordt dan bij de eerste registratie gevraagd om een ​​uniek e-mailadres in te voeren en te verifiëren. Alleen dan kun je blijven werken. In de toekomst kunt u uw wachtwoord zelf opnieuw instellen via een e-mailproces.

Bent u een beheerder in uw organisatie?
Denk er dan aan om uw after-sales zakenpartner te definiëren via UMAS en de selectie van bedrijfsmanagement.

Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn account binnenkort wordt geblokkeerd, wat moet ik doen?

Weet je je wachtwoord nog?
Log dan in op een willekeurige Daimler-applicatie en uw account blijft actief.
U wordt dan bij de eerste registratie gevraagd om een ​​uniek e-mailadres in te voeren en te verifiëren. Alleen dan kun je blijven werken. In de toekomst kunt u uw wachtwoord zelf opnieuw instellen via een e-mailproces.

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Dan moet uw wachtwoord opnieuw worden ingesteld. Neem hiervoor contact op met uw marktbeheerder of de support-umas@mercedes-benz.com, onder vermelding van uw gebruikers-ID, voor- en achternaam, e-mailadres en bedrijfsnaam inclusief adres.
U wordt dan bij de eerste registratie gevraagd om een ​​uniek e-mailadres in te voeren en te verifiëren. Alleen dan kun je blijven werken. In de toekomst kunt u uw wachtwoord zelf opnieuw instellen via een e-mailproces.

Bent u een beheerder in uw organisatie?
Denk er dan aan om uw after-sales zakenpartner te definiëren via UMAS en de selectie van bedrijfsbeheer.