Konto - de vanligaste frågorna

Hur registrerar jag ett företag om jag ännu inte är kund hos Mercedes-Benz AG?

• Nyregistreringar direkt via UMAS eller i Mercedes-Benz B2Bconnect via registerknappen.

• För att registrera dig via UMAS, följ länken och välj knappen "Ny registrering" i UMAS

• I det första steget i registreringsprocessen samlas dina företagsuppgifter in, varefter dina personuppgifter samlas in VIKTIGT: Vi behöver en unik e-postadress från varje användare. Den första registrerade användaren tilldelas automatiskt administratörsrollen (ORG-administratören) för företaget och kan därmed skapa nya användare, e.B.

• När du har slutfört registreringsprocessen får du olika e-postmeddelanden där du måste bekräfta din företagsinformation i det första steget. Därefter får du ditt användarnamn och lösenord.

Medför en övergång till B2B Connect kostnader?

Att byta till Mercedes-Benz B2B Connect medför inga extra kostnader.

Jag har redan tillgång till olika verkstadslösningar. Kommer denna tillgång att migreras till Mercedes-Benz B2B Connect?

Ja, din tillgång till reservdelsinformation, WIS/ASRA, XENTRY Tips och DSB ingår i Mercedes-Benz B2B Connect. Du kommer att kunna se dem under "Mina RMI åtkomster" när du har loggat in.

Vad är Mercedes-Benz B2B Connect och vilka fördelar har det?

Mercedes-Benz B2B Connect är det perfekta stödet för alla dina dagliga reparations- och underhållsarbeten på Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och smarta fordon.

Mercedes-Benz B2B Connect ger dig tillgång till följande via en portal:

• Hela Mercedes-Benz reservdelssortiment

• All teknisk expertis direkt från OEM

• Snabba och exakta diagnostiska resultat