Logga in

Vilket användar-ID ska jag använda för att logga in på Mercedes-Benz B2B Connect?

Använd ditt befintliga Mercedes-Benz användar-ID och lösenord för Mercedes-Benz B2B Connect.

Hur kan jag registrera mig för XENTRY Shop?

Observera att XENTRY Shop använder olika användar ID och lösenord till Mercedes-Benz B2B Connect.
Skapa ett nytt användar ID och lösenord för XENTRY Shop.

Vad ska jag göra om jag inte kan logga in med mina inloggningsuppgifter?

Återställ ditt lösenord enligt instruktionerna under fliken 'Identitets och Åtkomsthantering' på registreringssidan.

Jag fick ett e-postmeddelande om att mitt konto har stängts av och kommer att raderas snart, vad ska jag göra?

Behöver du fortfarande ditt användar-ID?
Om du fortfarande behöver detta användar-ID måste din användares inloggningsstatus återställas. Detta kan göras av din ansvariga marknadsadministratör eller så kan du kontakta: support-umas@mercedes-benz.com

Har du glömt ditt lösenord?
Om du har glömt ditt lösenord kan din ansvariga marknadsadministratör eller support-umas@mercedes-benz.com återställa ditt lösenord. Ange ditt användar-ID, för- och efternamn, e-postadress samt företagsnamn inklusive adress i din förfrågan.
Du kommer då att bli ombedd att ange en unik e-postadress vid den första registreringen och att verifiera den. Först då kan du fortsätta arbeta. I framtiden kommer du att kunna återställa ditt lösenord själv via en e-postprocess.

Är du administratör i din organisation?
Kom då ihåg att definiera din affärspartner efter försäljning via UMAS och valet av företagsledning.

Jag har fått ett mail om att mitt konto kommer att spärras snart, vad ska jag göra?

Kommer du ihåg ditt lösenord?
Logga sedan in på valfri Daimler-applikation så förblir ditt konto aktivt.
Du kommer då att bli ombedd att ange en unik e-postadress vid den första registreringen och att verifiera den. Först då kan du fortsätta arbeta. I framtiden kommer du att kunna återställa ditt lösenord själv via en e-postprocess.

Har du glömt ditt lösenord?
Då måste ditt lösenord återställas. För att göra det, vänligen kontakta din marknadsadministratör eller support-umas@mercedes-benz.com, och ange ditt användar-ID, för- och efternamn, e-postadress och företagsnamn inklusive adress.
Du kommer då att bli ombedd att ange en unik e-postadress vid den första registreringen och att verifiera den. Först då kan du fortsätta arbeta. I framtiden kommer du att kunna återställa ditt lösenord själv via en e-postprocess.

Är du administratör i din organisation?
Kom då ihåg att definiera din affärspartner efter försäljning via UMAS och valet av företagsledning.