Användare

Hur skapar jag en ny användare för mitt företag?

• Företagets ORG-administratör kan skapa ytterligare användare direkt i UMAS.

• För att göra detta, logga in på UMAS och välj knappen: "Användarhantering"

• Observera: varje användare behöver en unik e-postadress. Detta måste verifieras en gång och krävs sedan e.B. för återställning av lösenord.

• Om du inte vet vem som är ORG-administratör i ditt företag, vänligen använd direktsupportkontakten i UMAS.

• När skapandeprocessen har slutförts får användaren sitt användarnamn och lösenord via e-post. Vid den första registreringen kommer han att bli ombedd att verifiera sin e-postadress.

Vilken roll och rättigheter har en ORG-administratör?

• Skapa och ta bort nya användare via UMAS (i UMAS under "Användarhantering")

• Tilldelning av standarddiagnostikrollen via UMAS under "XENTRY Diagnostics". Den här rollen kommer att vara obligatorisk för alla användare från release 09/2021 för åtkomst till diagnostikprogramvaran XENTRY Diagnosis.

• viktig! Varje ORGANISATIONS-administratör måste gå igenom identifieringsprocessen en gång för att tilldela standarddiagnostikrollen. På de flesta marknader görs detta via IDnows Auto-Ident-app.

• Början av identifieringsprocessen i UMAS → "XENTRY Diagnostics"

Vilka tillstånd behöver en användare som en del av den obligatoriska diagnostiska inloggningen och för diagnos av den nya personbilsserien från BR213 Mopf?

• Sedan lanseringen 03/2021: personligt användar-ID och lösenord för användning av diagnostikprogramvaran XENTRY Diagnose

• Från release 09/2021 dessutom standarddiagnostikrollen (i UMAS → "XENTRY Diagnostics")

• För diagnos av den nya E-Class Facelift samt alla följande personbilsserier:
    – Grundläggande diagnostiskt arbete: Standarddiagnostikroll
    – För ecu-idriftsdrifter, utbildningsprocesser etc. utöver det redan kända blixttillståndet för bilar och skåpbilar, en utökad flashroll för dessa serier.
    Ansökan via UMAS. Förutsättningen är framgångsrik identifiering.
    Identifieringsstart via UMAS → XENTRY Flash
    En giltig ID-handling (pass eller id-kort) krävs för detta.