Konto – de vanligste spørsmålene

Hvordan registrerer jeg et selskap hvis jeg ennå ikke er mercedes-Benz AG-kunde?

• Nye registreringer direkte via UMAS eller i Mercedes-Benz B2Bconnect via Registrer-knappen.

• For å registrere deg via UMAS, vennligst følg lenken og velg knappen "Ny registrering" i UMAS

• I det første trinnet i registreringsprosessen samles bedriftsdataene dine inn, hvoretter personopplysningene dine samles inn VIKTIG: Vi trenger en unik e-postadresse fra hver bruker. Den første registrerte brukeren tilordnes automatisk administratorrollen (ORG-administrator) for selskapet og kan dermed opprette nye brukere, e.B.

• Etter å ha fullført registreringsprosessen, vil du motta forskjellige e-postmeldinger der du må bekrefte firmainformasjonen i det første trinnet. Etter det vil du motta brukernavnet og passordet ditt.

Påløper det utgifter ved en overgang til B2B Connect?

Bytte til Mercedes-Benz B2B Connect medfører ingen ekstra kostnader.

Jeg har allerede tilgang til ulike verkstedløsninger. Vil denne tilgangen bli overført til Mercedes-Benz B2B Connect?

Ja, din tilgang til deleinformasjon, WIS/ASRA, XENTRY Tips og DSB er inkludert i Mercedes-Benz B2B Connect. Du vil kunne se dem under "Min RMI-tilgang" etter at du har logget på.

Hva er Mercedes-Benz B2B Connect og hvilke fordeler har den?

Mercedes-Benz B2B Connect er den ideelle støtten for alle dine daglige reparasjons- og vedlikeholdsoperasjoner på Mercedes-Benz personbiler, varebiler og smarte kjøretøy.

Mercedes-Benz B2B Connect gir deg tilgang på én portal til:

• Hele Mercedes-Benz delesortiment

• All teknisk ekspertise direkte fra OEM

• Raske og nøyaktige diagnoseresultater