Bruker

Hvordan kan jeg opprette en ny bruker for firmaet mitt?

• ORG-administratoren for selskapet kan opprette flere brukere direkte i UMAS.

• For å gjøre dette, vennligst logg inn på UMAS og velg knappen: "Brukeradministrasjon"

• Merk: Hver bruker trenger en unik e-postadresse. Dette må bekreftes én gang og kreves deretter e.B. for tilbakestilling av passord.

• Hvis du ikke vet hvem som er ORG-administrator i selskapet ditt, kan du bruke direkte støttekontakt i UMAS.

• Etter at opprettelsesprosessen er fullført, mottar brukeren brukernavn og passord via e-post. Ved første registrering vil han bli bedt om å bekrefte sin e-postadresse.

Hva er rollen og rettighetene til en ORG-administrator?

• Opprett og slett nye brukere via UMAS (i UMAS under "Brukeradministrasjon")

• Tildeling av standard diagnostisk rolle via UMAS under "XENTRY Diagnostics". Denne rollen vil være obligatorisk for alle brukere fra versjon 09/2021 for tilgang til diagnoseprogramvaren XENTRY Diagnosis.

• viktig! Hver ORG-administrator må gå gjennom identifikasjonsprosessen én gang for å tilordne standard diagnoserolle. I de fleste markeder gjøres dette via IDnows Auto-Ident-app.

• Starten på identifikasjonsprosessen i UMAS → "XENTRY Diagnostics"

Hvilke autorisasjoner trenger en bruker som en del av den obligatoriske diagnostiske påloggingen og for diagnostisering av den nye personbilserien fra BR213 Mopf?

• Siden utgivelse 03/2021: personlig bruker-ID og passord for bruk av diagnoseprogramvaren XENTRY Diagnose

• Fra versjon 09/2021 i tillegg standard diagnoserolle (i UMAS → "XENTRY Diagnostics")

• For diagnostisering av den nye E-klasse Facelift samt alle følgende personbilserier:
    – Grunnleggende diagnosearbeid: Standard diagnoserolle
    – For ECU-igangkjøring, opplæringsprosesser, etc. i tillegg til den allerede kjente blitsautorisasjonen for biler og varebiler, en utvidet flash-rolle for disse seriene.
    Søknad via UMAS. Forutsetningen er vellykket identifikasjon.
    Starten på identifikasjon via UMAS → XENTRY Flash
    Det kreves et gyldig ID-dokument (pass eller identitetskort) for dette.