Logg på

Hvilken bruker-ID skal jeg bruke til å logge på Mercedes-Benz B2B Connect?

Bruk din eksisterende Mercedes-Benz bruker-ID og passord for Mercedes-Benz B2B Connect.

Hvordan kan jeg registrere meg for XENTRY Shop?

Vær oppmerksom på at XENTRY Shop bruker forskjellige bruker-IDer og passord til Mercedes-Benz B2B Connect.
Opprett en ny bruker-ID og et nytt passord for XENTRY Shop.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan logge på med innloggingsdataene mine?

Tilbakestill passordet ditt i henhold til instruksjonene som er oppført under «Identitets- og tilgangsadministrasjon»-fanen på registreringssiden.

Jeg mottok en e-post om at kontoen min er suspendert og vil bli slettet snart. Hva bør jeg gjøre?

Trenger du fortsatt bruker-IDen din?
Hvis du fortsatt trenger denne bruker-ID-en, må brukerens påloggingsstatus tilbakestilles. Dette kan gjøres av din ansvarlige markedsadministrator eller du kan kontakte: support-umas@mercedes-benz.com

Har du glemt passordet ditt?
Hvis du har glemt passordet ditt, kan din ansvarlige markedsadministrator eller support-umas@mercedes-benz.com tilbakestille passordet ditt. Vennligst skriv inn bruker-ID, for- og etternavn, e-postadresse samt firmanavn inkludert adresse i forespørselen.
Du vil da bli bedt om å angi en unik e-postadresse under den første registreringen og bekrefte den. Først da kan du fortsette å jobbe. I fremtiden vil du kunne tilbakestille passordet ditt selv via en e-postprosess.

Er du administrator i organisasjonen din?
Så husk å definere din ettersalgs forretningspartner via UMAS og valg av bedriftsledelse.

Jeg har mottatt en e-post om at kontoen min vil bli blokkert snart, hva skal jeg gjøre?

Husker du passordet ditt?
Logg deg deretter på en hvilken som helst Daimler-applikasjon og kontoen din forblir aktiv.
Du vil da bli bedt om å angi en unik e-postadresse under den første registreringen og bekrefte den. Først da kan du fortsette å jobbe. I fremtiden vil du kunne tilbakestille passordet ditt selv via en e-postprosess.

Har du glemt passordet ditt?
Da må passordet ditt tilbakestilles. For å gjøre det, vennligst kontakt din markedsadministrator eller support-umas@mercedes-benz.com, og oppgi bruker-ID, for- og etternavn, e-postadresse og firmanavn inkludert adresse.
Du vil da bli bedt om å angi en unik e-postadresse under den første registreringen og bekrefte den. Først da kan du fortsette å jobbe. I fremtiden vil du kunne tilbakestille passordet ditt selv via en e-postprosess.

Er du administrator i organisasjonen din?
Så husk å definere din ettersalgs forretningspartner via UMAS og valg av bedriftsledelse.