XENTRY Diagnosis Lite

Hur kan jag beställa XENTRY Diagnosis Lite?

Beställning av VCI-hårdvara, fasta användaravgifter och tidskrediter
Beställning av VCI-hårdvara, fasta användaravgifter och tidskrediter för XENTRY Diagnosis Lite är endast möjlig i Mercedes-Benz B2B Connect. Andra beställningsmetoder (fax, e-post, telefonbeställning från Mercedes-Benz AG, beställning via nationell organisation/MPC eller via Mercedes-Benz agent, etc.) är inte möjliga.

Betalning av VCI-hårdvara / fasta användaravgifter / tidskrediter
För detaljer om beställning, betalning och fakturering, se de allmänna villkoren (GTC) för Mercedes-Benz B2B Connect.

Vilka är kraven för att beställa XENTRY Diagnosis Lite?

Observera att XENTRY Diagnosis Lite endast kan beställas av användare med registrerat kontor i Europeiska unionen, Island, Liechtenstein, Norge, Schweiz, Storbritannien och Nordirland.

För att vara berättigad att beställa XENTRY Diagnosis Lite måste du vara medlem i den auktoriserade gruppen av personer enligt gruppundantagsförordningen. Om den efterföljande granskningen visar att du inte är medlem i den auktoriserade gruppen av personer förbehåller vi oss rätten att blockera din åtkomst.

XENTRY Diagnosis Lite kan endast beställas för en vanlig PC som inte har en aktiv StartKey/kontrakt.

Kunder med en aktiv StartKey/kontrakt för ett XENTRY Pass Thru EU-system kan inte beställa en XENTRY Diagnosis Lite för samma hårdvaru-ID. Du måste alltid använda en annan ledig standarddator för det eller vänta på slutet av kontraktet för XENTRY Pass Thru EU systemet.

Hur kan jag utöka mitt XENTRY Diagnosis Lite system?

Under "Programvara" välj menyalternativet "XENTRY Diagnosis Lite". Där kan du aktivera ett nytt eller utöka ett redan aktivt system. En panel "Extension" visas ovanpå panelen "Systems", där du kan välja system för en extension. Om endast ett system kan utökas, väljs det automatiskt. För att slutföra beställningsprocessen måste produkten läggas till i kundvagnen. Efter lyckad betalning skapas ett order-ID och systemet utökas. Tillägget kan ses under "Min verkstad" > "Ansökningar".