Hvordan kan vi hjælpe dig?

Find svar på de oftest stillede spørgsmål nedenfor, eller se vores hjælpe dokumentations-kategorier nederst på siden.

Konto - de oftest stillede spørgsmål

Hvordan registrerer jeg en virksomhed, hvis jeg endnu ikke er mercedes-Benz AG-kunde?

• Nye registreringer direkte via UMAS eller i Mercedes-Benz B2Bconnect via knappen Registrer.

• For at registrere via UMAS, skal du følge linket og vælge knappen "Ny registrering" i UMAS

• I det første trin af registreringsprocessen indsamles dine virksomhedsdata, hvorefter dine personoplysninger indsamles VIGTIGT: Vi har brug for en unik e-mail-adresse fra hver bruger. Den første registrerede bruger tildeles automatisk administratorrollen (ORG admin) for virksomheden og kan dermed oprette nye brugere, e.B.

• Når du har gennemført registreringsprocessen, vil du modtage forskellige e-mails, hvor du skal bekræfte dine virksomhedsoplysninger i første trin. Derefter modtager du dit brugernavn og din adgangskode.

Er et skifte til B2B Connect pådrage sig udgifter?

At skifte til Mercedes-Benz B2B Connect medfører ingen ekstra omkostninger.

Jeg har allerede adgang til forskellige værkstedsløsninger. Vil denne adgang blive overført til Mercedes-Benz B2B Connect?

Ja, din adgang til reservedelsoplysninger, WIS/ASRA, XENTRY Tips og DSB er inkluderet i Mercedes-Benz B2B Connect. Du vil kunne se dem under "Min RMI-adgang", når du er logget ind.

Hvad er Mercedes-Benz B2B Connect, og hvilke fordele giver det?

Mercedes-Benz B2B Connect er den ideelle support til alle dine daglige reparations- og vedligeholdelsesopgaver på Mercedes-Benz personbiler, varevogne og intelligente køretøjer.

Mercedes-Benz B2B Connect giver dig adgang til følgende på én portal:

• Hele Mercedes-Benz reservedelsprogram

• Al teknisk ekspertise direkte fra OEM

• Hurtige og nøjagtige diagnoseresultater

Har du brug for hjælp til registreringen?

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.

Hvilket bruger-id skal jeg bruge til at logge på Mercedes-Benz B2B Connect?

Brug dit eksisterende Mercedes-Benz bruger-id og adgangskode til Mercedes-Benz B2B Connect.

Besvarede vi dit spørgsmål?