XENTRY Pass Thru EU

Bestilling av XENTRY Pass Thru EU (diagnostikkløsning for standard-PCer)

Bestilling av brukeravgifter og tidskreditter:

• Bestilling av tidskreditter for XENTRY Diagnostics EU (kun eksisterende kunder) eller XENTRY Pass Thru EU kan bare bestilles i XENTRY Shop

• Andre ordremetoder (som faks, e-post, bestilling fra Daimler AG via telefon, bestilling via nasjonal organisasjon/MPC eller via Daimler-agent osv.) er ikke mulig

Betaling av flate brukergebyrer/tidskreditter:

• For detaljer om bestilling, betaling og faktureringsmåter, se de generelle vilkårene og betingelsene for XENTRY Shop

• Hvis du ønsker å bestille XENTRY Pass Thru EU for opplæringsformål, kan du kontakte salgsstøtte på xentry.customer.support@mercedes-benz.com før bestilling.

Bestilling

For å kunne bestille XENTRY Pass Gjennom EU, må du være medlem av den autoriserte gruppen av personer i henhold til blokkfritaksforskriften. Skulle den påfølgende gjennomgangen oppdage at du ikke er medlem av den autoriserte gruppen av personer, forbeholder vi oss retten til å blokkere din tilgang.

Registrert kontor

Vær oppmerksom på at XENTRY Pass Thru EU kun kan bestilles av brukere med registrert kontor i EU, Island, Liechtenstein, Norge, Sveits, Storbritannia og Nord-Irland.

Hvordan kan jeg utvide XENTRY Pass Thru EU systemet mitt?

Under "Programvare" velger du menypunktet "XENTRY Pass Throughu EU". Der kan du aktivere en ny eller utvide et allerede aktivt system. Et panel "Extension" vises på toppen av panelet "Systems", hvor du kan velge systemet for en utvidelse. Hvis bare ett system kan utvides, velges det automatisk. For å fullføre bestillingsprosessen må produktet legges til i handlekurven. Etter at betalingen er utført, opprettes det en ordre-ID og systemet utvides. Utvidelsen kan sees under "Mitt verksted" > "Applikasjoner ".