Ohjelmisto - useimmin kysytyt kysymykset

Mikä on DSB?

Lyhenne DSB tulee uudesta "Digital Service Booklet" online-alustasta. DSB kerää huoltoon liittyviä huolto- ja korjaustietoja. Suoritettuaan huoltotyön onnistuneesti korjaamo syöttää tarvittavat tiedot keskustietokantaan, joka on suojattu kolmannen osapuolen käytöltä. Siksi perinteiseen huoltokirjaan ei enää tarvita merkintää. DSB-järjestelmässä luodaan "Digitaalinen huoltoraportti" tarkistettavaksi, minkä jälkeen se tulostetaan ja toimitetaan asiakkaalle.

Voidaanko ajoneuvojen huollot ja korjaustyöt dokumentoida myös ilman DSB:tä?

Verkkohuoltodokumentaatio on pakollinen kaikille henkilöautomallisarjoille (paitsi G-class) ja pakettiautoille, koska vain näin saadaan aito todiste Mercedes-Benz-ajoneuvojen huollosta.

Kuinka paljon DSB:n käyttöönotto ja käyttäminen maksavat?

Käyttöoikeus ja käyttäminen ovat maksuttomia.

Miten pääsen DSB:hen?

1. Siirry www.b2bconnect.mercedes-benz.com
2. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy
3. Aktivoi DSB (digitaalinen huoltokirja, kohdassa "Ohjelmisto" --> "Korjaus- ja huoltotiedot" --> "Digitaalinen huoltokirja (DSB)") ja saat suoran pääsyn digitaaliseen tallenteeseen jokaisesta luodusta ajoneuvosta
4. Jos sinulla on pääsy DSB:hen, löydät sovelluksen joko kojelaudan kohdasta "Digitaalinen huoltokirja" tai kohdasta "Omat asiakasajoneuvot" (Valitse sopiva auto --> napsauta välilehteä "Digitaalinen huoltokirja" --> "+ Dokumentoi uusi palvelu"

Mistä saan tietoa henkilöautoista?

Henkilöautot-osiossa on vakiona tiedot henkilöautoista (V-luokka, Viano, Vaneo).

Näytetäänkö hinnat "XENTRY Parts Information"-sovelluksessa?

Ei, hinnat eivät ole saatavilla "XENTRY Parts Information"-sovelluksessa.