Kuinka voimme auttaa sinua?

Lisää ohjeita ja vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista.

XENTRY Parts Information

Mistä saan tietoa henkilöautoista?

Henkilöautot-osiossa on vakiona tiedot henkilöautoista (V-luokka, Viano, Vaneo).

Näytetäänkö hinnat "XENTRY Parts Information"-sovelluksessa?

Ei, hinnat eivät ole saatavilla "XENTRY Parts Information"-sovelluksessa.

Tuetaanko MAC-tietokoneita?

Ei, vain Windows-käyttöjärjestelmiä tuetaan.

Voinko käyttää käyttöoikeuksiani eri tietokoneissa?

Kyllä, voit käyttää käyttöoikeuttasi missä tahansa internettiin yhteydessä olevassa tietokoneessa, joka täyttää asiaankuuluvat järjestelmävaatimukset. Et kuitenkaan voi kirjautua sisään ja avata sovelluksia samalla käyttäjätunnuksella useammassa laitteessa yhtäaikaisesti.

Ilmoitetaanko minulle automaattisesti ohjelmisto- ja tietopäivityksistä?

Ohjelmisto- ja tietopäivitykset suoritetaan automaattisesti taustalla. Jokaiseen ohjelmistopäivitykseen liittyy julkaisutiedot, jotka kuvaavat uusia toimintoja. Nykyaikaisen ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta tietopäivitykset toimivat nyt hyvin lyhyissä jaksoissa ilman erillistä ilmoitusta. Tämä mahdollistaa dokumentointivirheiden nopean korjaamisen ihanteellisella tavalla heti sen jälkeen, kun niistä on ilmoitettu.

Vastasimmeko kysymykseesi?