XENTRY WIS

Mistä saan tietoa henkilöautoista?

Henkilöautot-divisioonaan sisältyvät tiedot henkilöautoista (V-luokka, Viano, Vaneo).

Voiko XENTRY WIS-dokumentit tulostaa tai ladata?

XENTRY WIS:n asiakirjat voidaan tulostaa. Lataustoimintoa ei kuitenkaan ole käytettävissä.

Miten voin vaihtaa sovelluksen kielen?

Voit valita haluamasi kielen sovelluksen valikkorivillä kohdassa "Asetukset".

Mistä löydän tietoa ajoneuvoni suositellusta huoltovälistä?

Vanhemmissa ajoneuvoissa nämä tiedot sisältyvät ajoneuvon mukana toimitettuun huoltokirjaan. Uudempien ajoneuvojen osalta tämä ohjeistetaan kojelaudan näytön huoltoilmaisimen kautta ja se riippuu ajoneuvon käytöstä ja toimintaolosuhteista.

Onko XENTRY WIS: ssä synonyymihakua?

XENTRY WIS: ssä on synonyymihaku. WIS-tekstihaussa tai asiakirjan otsikkohaussa synonyymit otetaan huomioon. Synonyymihaku voidaan kytkeä päälle tai pois päältä XENTRY WIS -käyttäjäasetuksissa.

Onko vanhemmille ajoneuvoille huoltokirjallisuutta?

Vanhempien ajoneuvojen huoltokirjallisuus sisältyy WIS Classic -ohjelmaan. WIS Classicia voi käyttää XENTRY WIS:stä "WSM" (WIS Service Media) -painikkeen kautta.

WIS Classic sisältää tällä hetkellä seuraavien mallisarjojen dokumentaation:

105, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 120, 121, 123, 124, 126, 129, 140, 180, 201, 202, 210, 460, 461, 463;

Miksi dynaaminen kytkentäkaavio ei ole käytettävissä XENTRY WIS:n kautta (ruutu harmaana)?

DWD-moduulissa on saatavana vain nykyiset MB-henkilöautosarjat. Vanhempien mallien ja VAN-verkon kytkentäkaaviotiedot ovat edelleen saatavilla yksinomaan sähköpiirikaavioina (tietotyyppi PE) XENTRY WIS: ssä. Kun olet syöttänyt VIN-numeron, XENTRY WIS:n Dynamic Wiring Diagam -ruutu pysyy harmaana.

Mitä eroja on XENTRY WIS:n ja WIS:n välillä?

Tämä on uutta XENTRY WIS:ssä:

• Mobiililaitesovellus: Kätevää tutkimusta tableteillasi

• Integrointi olemassa olevaan järjestelmäympäristöön ja myynnin jälkeisiin prosesseihin: yhtenäinen suunnittelu, yksinkertaistettu sovellus ja vahvempi huoltotietojen yhdistäminen

• JAVA/OWS-asiakkaita ei enää tarvita

• Korjaamotietojen tutkimus uudessa, virtaviivaisessa suunnittelussa

• Sinun etusi - Dynaaminen kytkentäkaavio (DWD). Vain muutamalla napsautuksella löydät ajoneuvoasi koskevat kytkentäkaaviotiedot

Tuetaanko MAC-tietokoneita?

Ei, vain Windows-käyttöjärjestelmiä tuetaan.

Voinko käyttää käyttöoikeuksiani eri tietokoneissa?

Kyllä, voit käyttää käyttöoikeuttasi missä tahansa internettiin yhteydessä olevassa tietokoneessa, joka täyttää asiaankuuluvat järjestelmävaatimukset. Et kuitenkaan voi kirjautua sisään ja avata sovelluksia samalla käyttäjätunnuksella useammassa laitteessa yhtäaikaisesti.

Mistä löydän jarrujärjestelmien testitiedot?

Saksan StVZO:n (Road Traffic Permit Act) §29 mukaan Mercedes-Benz AG ajoneuvon valmistajana on velvollinen toimittamaan asianmukaiset testitiedot osana päätarkastusta, päästötestausta ja turvallisuustarkastusta ajoneuvon valvontaa ja tarkastusta varten. Annetut tiedot liittyvät:

• Hydraulisten jarrujen jarrujen viitearvot

• Jarrujen vertailuarvot paineilmajarruille

Nämä jarrujen viitearvot löytyvät XENTRY WIS:stä (Workshop Information System) kohdasta Ryhmä 42.10 "Käyttöjarru", tehtävänimike "Testaa käyttöjarrun jarrutusteho". Tarvitset XENTRY WIS:n käyttöoikeudet tietojen tarkastelemiseksi.