Kuinka voimme auttaa sinua?

Lisää ohjeita ja vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista.

XENTRY Diagnosis Lite

Kenelle XENTRY Diagnosis Lite -ratkaisu on tarkoitettu?

Vapaaehtoisesti ja EY-direktiivien (715/2007, 692/2008, 595/2009, 582/2011, 64/2012 ja 2018/858) perusteella tarjoamme riippumattomille markkinaosapuolille erikoisdiagnostiikkaratkaisun standarditietokoneisiin: XENTRY Diagnosis Lite.

Tämän XENTRY Diagnosis -muunnelman toiminta vaatii XENTRY Diagnosis VCI:n.

Mikä on XENTRY Diagnosis Liten toiminnallinen ja diagnostinen laajuus?

Yksinomaan riippumattomille korjaamoille tarjoamme erikoisdiagnostiikkaratkaisun tavalliselle PC:lle: XENTRY Diagnosis Lite. Voit käyttää tätä vapaaehtoisesti tarjottua tuoteversiota tavallisella PC:llä. Toimitus sisältää standardin XENTRY Diagnosis VCI -laitteiston viestintään ajoneuvon kanssa. Se tarjoaa täyden diagnoosialueen:

• Pikatesti

• Perusdiagnoosi (todellinen arvo, toimitukset)

• Käyttöönotto (sis. flash, koodauksen ja parametroinnin)

• Vikamuistin lukeminen/poisto

• Ohjattu diagnoosi

• Toiminnallinen diagnoosi

• Korjausennuste

• Avainohjelmointi, FBS4-palvelut saatavilla elokuusta 2023 alkaen!

• Diagnostiikka kaikille ohjausyksiköille kaikille mallisarjoille vuodesta 2004 (XENTRY- ja DAS-sarjat / ei HHTWIN)

Mitä XENTRY Diagnosis Liten toimitus sisältää?

XENTRY Diagnosis Liten alkuperäinen tilaus sisältää latauslinkin, joka sisältää käyttöoppaat perusasennuksen Windows-tietokoneisiin sekä palvelupäivityksiä koko sopimuskauden ajan. Ohjelmiston käyttöön tarvitaan sopimusnumero, StartKey ja aikaluotto.

Ensimmäisen sopimusvuoden aikana ohjelmiston käytöstä ja tuesta ei laskuteta kiinteää käyttömaksua. Ensimmäisen vuoden jälkeen XENTRY Diagnosis Lite -liittymä voidaan uusia vuosi kerrallaan maksamalla toisen vuosittaisen kiinteän käyttömaksun. Tämä oikeuttaa saamaan jatkuvat säännölliset päivitykset sovelluksista ja tiedoista sekä käyttämään verkkopalveluita sekä käyttäjätukea.

Uutta XENTRY Diagnosis Lite -tilausta varten XENTRY Diagnosis COM Kit sisältää seuraavat komponentit:

1. XENTRY Diagnosis VCI

2. WiFi-tikku

3. OBD-kaapeli (16-nastainen)

4. USB-kaapeli (5 m)

5. Käyttäjätiedot ja turvallisuusohjeet

6. Digitaaliset komponentit (ohjelmisto, käsikirja, ohjekortit)

Tärkeä huomio:

Huomaa, että XENTRY Diagnosis Litea voivat tilata vain käyttäjät, joilla on rekisteröity kotipaikka Euroopan unionissa, Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa, Sveitsissä, Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Mitkä ovat XENTRY Diagnosis Liten järjestelmävaatimukset?

XENTRY Diagnosis Liten käyttöön tarvitaan erityinen laitteistoriippuvainen StartKey, jonka voi tilata Mercedes-Benz B2B Connectiin vasta alkuperäisen toimituksen jälkeen. StartKeyn tilaamiseen tarvittava laitteistotunnus voidaan lukea "ConfigAssist"-työkalun kautta; XENTRY Diagnosis Litea varten tarvittavan järjestelmä- tai sopimusnumeron saat Mercedes-Benz B2B Connectista "Oma korjaamo" > "Sovellukset" > "XENTRY Diagnosis Lite" > "Järjestelmän ja luottojen yleiskatsaus".

StartKeyn avulla tietyt päätelaitteet, kuten kannettavat tietokoneet, voivat suorittaa diagnostiikkasovelluksen, kun käytät tilauksessa yksilöllistä laitteistotunnusta. Päätelaitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

• Järjestelmänvalvojan oikeudet asennusta ja päivityksiä varten

• Windows-yhteensopiva PC/kannettava tietokone, jossa on vähintään Intel I5 -suoritin tai vastaava malli

• Käyttöjärjestelmä: Windows 10 (64 bit) tai Windows 11 (64 bit)

• Vähintään 8 Gt päämuistia (RAM), 16 Gt suositeltava

• Vähintään 150 Gt vapaata kiintolevytilaa, SSD-kiintolevyä suositellaan (suorituskyvyn ja mekaanisen kestävyyden vuoksi)

• Selain: Edge Windowsille

• Laajakaistainen Internet-yhteys LAN/WLAN-verkon kautta Microsoft .NET 4.0 (tai uudempi) asennettuna (http://www.microsoft.com)

Mitkä ovat XENTRY Diagnosis Liten online-yhteyden käyttöohjeet?

Diagnostisen sisällön käyttämiseen tarvitaan pysyvä online-yhteys:

• Diagnostisten tietojen hakemiseen (jokaiseen diagnostiikkaistuntoon)

• tarkistaaksesi pääsyoikeuden tietosisältöön (StartKey)

• tarkistaa sopimustiedot

Pitääkö minun aina olla verkossa XENTRY Diagnosis Liten kanssa?

Kyllä. XENTRY Diagnosis Lite on online-diagnostiikkaratkaisu sinänsä. Kun XENTRY Diagnosis Lite -sovellus käynnistetään, käyttöoikeudet ja sovellustiedot täsmäytetään. Tämä tarkistus epäonnistuu ilman online-yhteyttä, eikä XENTRYä voida käynnistää. Lisäksi kun diagnostiikkaa avataan XENTRY-kehyksestä, käyttäjätilin käytettävissä oleva aikaluotto haetaan online-tilassa. Jos luottoa ei voi tarkistaa verkossa, diagnostiikkaa ei voi avata.

Voinko vuokrata XENTRY Diagnosis Liten laitteiston (XENTRY Diagnosis COM Kit)?

Ei. XENTRY Diagnosis COM Kitin muodossa olevaa laitteistoa voi vain ostaa!

Mitä on otettava huomioon vaihdettaessa laitteita (PC, kannettava tietokone, tabletti) XENTRY Pass Thru EU / XENTRY Diagnosis Lite -sovelluksen käyttöä varten?

Uuden PC: n / kannettavan tietokoneen / tabletin vuoksi XENTRY Pass Thru EU / XENTRY Diagnosis Liten nykyinen käynnistysnäppäin ei enää toimi.
Käynnistysavaimeen liittyvä laitteistotunnus on muutettava.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

• Kirjaudu sisään B2B Connect -palveluun ja siirry kohtaan "Tili" > "Lisenssit"

• Valitse kohdasta "Active Licenses" kyseinen järjestelmä, esimerkiksi XENTRY Pass Thru EU.

• Napsauta "Muuta" laitteistotunnuksen vieressä

• Anna sitten uusi laitteistotunnus ja vahvista painamalla "Tallenna".

Kun muutos on valmis, järjestelmä liitetään uuteen laitteistotunnukseen. Saat automaattisen sähköpostiviestin, joka vahvistaa muutoksen.

Mikä on XENTRY Diagnosis Liten käyttömaksu ja laskutus?

XENTRY Diagnosis Liten käyttö edellyttää kiinteän vuosittaisen käyttömaksun maksamista ja XENTRY Diagnosis COM Kitin ostamista Mercedes-Benz AG:n kautta; Diagnostisten tietojen saamisesta aiheutuu aikasidonnaisia lisäkustannuksia.

• Laskutus diagnostisten tietojen ja sovellusten käytöstä

• Kiinteän käyttömaksun aikaperusteinen laskutus verkkokäyttökuluista ja -tuesta

• Diagnostiikkatietojen aikaluottoa voi ostaa eri määrinä

• Laskutuskäytännöt sekä kiinteän käyttömaksun ja aikaluoton hinnat saat XENTRY Diagnosis Lite -tuotesivulta

• Alkutilaus-, jatkotilaus- ja tilausajan hyvitysprosessit on kuvattu kohdassa "Rekisteröityminen ja tilaaminen"

Mitä minun tulee pitää mielessä, kun käytän XENTRY Flashia XENTRY Diagnosis Liten kanssa?

XENTRY Flashin käyttö XENTRY Diagnosis Lite -ohjelmassa on suojattu salasanalla. Jokaiselta yksittäiseltä diagnostiikkakäyttäjältä vaaditaan XENTRY Flash -käyttäjän valtuutus päästäkseen sisään. Ota yhteyttä markkinakohtaiseen yhteyshenkilöösi XENTRY Flash -käyttäjävaltuutuksen hakemiseksi.

Mitkä ovat XENTRY Diagnosis Liten sopimusehdot?

XENTRY Diagnosis Lite toimitetaan alun perin 12 kuukaudeksi XENTRY Diagnosis COM Kitin oston yhteydessä. Sopimus päättyy automaattisesti tämän ajan kuluttua, mutta se voidaan uusia vuosi kerrallaan maksamalla lisää vuosittaisia käyttömaksuja.

Miksi minun on ostettava diagnostiikkatiedoista aikaluottoa ostetun XENTRY Diagnosis Liten kiinteämääräisten käyttömaksujen lisäksi?

Vain diagnostisen sisällön todellinen käyttöaika laskutetaan diagnostisten aikaluoton kautta; Käyttäjille aiheutuvat kustannukset ovat siis käyttöperusteisia eivätkä kiinteämääräisiä. Käyttömaksut, jotka kattavat kaikki kiinteät kulut, kuten hallinnon, myynnin ja tuen pysyvän saatavuuden, voidaan pitää alhaisina varsinaisen diagnostisen sisällön erillisten aikaluottojen avulla.

Kuinka saan selville nykyisen "aikaluottotilani"?

Jäljellä oleva nykyinen aikaluottosi – valitulle ajoneuvoryhmälle – näkyy aina, kun avaat diagnostiikan (diagnostiikan aloitus XENTRY-kehyksessä).

Aikaluottotilanne näkyy myös Mercedes-Benz B2B Connectissa kohdassa "My Workshop" > "Applications" > "XENTRY Diagnosis Lite" > "Overview of your systems & credits".

Miten aikaluoton käyttö toimii?

Diagnostiikkaaikaluoton tila tarkistetaan aina, kun diagnostiikka käynnistetään XENTRY-kehyksestä tietylle ajoneuvolle. Jos "osittain käytettyä" aikaluottoa ei ole, käytetään seuraavaa käytettävissä olevaa aikaluottoa. Aikaluotto alkaa jatkua jatkuvasti siitä hetkestä, vaikka diagnostiikka tai XENTRY suljettaisiin. Esimerkiksi, jos diagnoosi kestää vain muutaman minuutin ja XENTRY suljetaan, tunnin hyvitys kestää vain aktivointia seuraavan tunnin ajan. Jos yrität käynnistää diagnosoinnin tunnin kuluttua, se aktivoi uuden aikaluoton. Jos aikaraja loppuu diagnostiikkaistunnon aikana, diagnostiikkaa voidaan silti jatkaa seuraavaan ajoneuvon vaihtoon asti.

Mitä "kiinteä ja muuttuva hintakomponentti" tarkoittaa?

XENTRY Diagnosis Lite -tilaus sisältää sekä kiinteän että vaihtuvahintaisen komponentin.

Kiinteähintainen komponentti

• Tuotekohtainen vuosimaksu verkkokäyttökuluista ja tukipalvelujen käytöstä

Vaihtuvahintainen komponentti

• Ostettujen aikapisteiden kulutus diagnostisten tietojen käyttöön

• Automaattinen käyttöaikahyvitysten hallinta (diagnostiikkasovelluksella)

• Luottoyksikkö aktivoituu, kun diagnostiikkajärjestelmä avataan ja jatkaa toimintaansa, kunnes se vanhenee, vaikka diagnostiikkaistunto on päättynyt tai ajoneuvo on vaihdettu

Huomaa:

Valitettavasti vahingossa ostettuja tai tarpeettomia aikaluottoja ei voida palauttaa tai hyvittää. Käyttämättä jääneitä tai aloittamattomia aikaluottoja ei myöskään voida palauttaa sopimuskauden lopussa. Luottosi kuitenkin siirretään, jos uusit sopimuksen.

Mitkä ovat XENTRY Diagnosis Liten tilaamisen vaatimukset?

Kiinteän käyttömaksun tilaaminen ja aikaluotto:

• XENTRY Diagnosis Liten aikaluoton tilaaminen on mahdollista vain Mercedes-Benz B2B Connectissa

• Muut tilaustavat (kuten faksi, sähköposti, tilaaminen Mercedes-Benz AG:lta puhelimitse, tilaaminen kansallisen organisaation/MPC:n tai Mercedes-Benzin edustajan kautta jne.) eivät ole mahdollisia.

Kiinteiden käyttömaksujen/aikahyvitysten maksaminen:

• Katso lisätietoja tilaus-, maksu- ja laskutuskäytännöistä Mercedes-Benz B2B Connectin yleisistä ehdoista.

Jotta voit tilata XENTRY Diagnosis Lite EU:n, sinun on oltava ryhmäpoikkeusasetuksen mukaisen valtuutetun henkilöryhmän jäsen. Jos myöhemmässä tarkastelussa havaitaan, että et ole valtuutetun henkilöryhmän jäsen, pidätämme oikeuden estää pääsysi.

Huomaa, että XENTRY Diagnosis Lite EU:ta voivat tilata vain käyttäjät, joilla on rekisteröity kotipaikka Euroopan unionin alueella sekä Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa, Sveitsissä, Ison-Britannian yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Pohjois-Irlannissa.

Mistä voin ostaa XENTRY Diagnosis Liten? Vain Mercedes-Benz B2B Connectin kautta vai myös kansallisen toimiston, MPC:n, yleisedustajan tai muiden lähteiden kautta?

XENTRY Diagnosis Liten voi tilata ja maksaa vain Mercedes-Benz B2B Connectin kautta. XENTRY Diagnosis Kit 4:n voi hankkia myös vastaavien kansallisten edustajien kautta

Onko XENTRY Diagnosis Lite saatavilla myös EU:n ulkopuolisille yrityksille?

Ei, XENTRY Diagnosis Lite on saatavilla vain EU:ssa.

Huomaa, että XENTRY Diagnosis Liten voivat tilata vain käyttäjät, joiden rekisteröity toimipaikka on Euroopan unionissa, Islannissa, Liechtensteinissa, Norjassa, Sveitsissä, Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Mihin voin ottaa yhteyttä muiden XENTRY Diagnosis Liteen liittyvissä kysymyksissä?

Jos sinulla on liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä (kuten StartKey, diagnostiikan aikahyvitykset), ota yhteyttä myyntitukeen osoitteessa xentry.customer.support@mercedes-benz.com

Tukitiimit tarjoavat sinulle myös mielellään apua.

Vastasimmeko kysymykseesi?