XENTRY WIS

Var kan jag få information om personbilar?

Information om personbilar (V-klass, Viano, Vaneo) ingår i divisionen personbilar.

Kan dokument från XENTRY WIS skrivas ut eller laddas ned?

Dokument från XENTRY WIS kan skrivas ut. Det finns dock ingen nedladdningsfunktion tillgänglig.

Var kan jag ändra språket i applikationen?

Du kan välja ditt språk i applikationen på menyraden under "Setup".

Var kan jag komma åt information om rekommenderade serviceintervall för mitt fordon?

För äldre fordon ingår denna information i servicehäftet, som medföljer fordonet. För nyare fordon styrs detta automatiskt via serviceindikatorn på displayen och beror på fordonets driftsförhållanden.

Finns det en synonymsökning i XENTRY WIS?

I XENTRY WIS finns en synonymsökning. I WIS fulltextsökningen eller dokumenttitelsökningen tas hänsyn till synonymer. Synonymsökningen kan slås på eller av i XENTRY WIS användarinställningar.

Finns det servicelitteratur för äldre fordon?

Servicelitteraturen för äldre fordon ingår i WIS Classic . WIS Classic kan nås från XENTRY WIS via knappen "WSM" (WIS Service Media).

WIS Classic innehåller för närvarande dokumentationen för följande modellserier:

105, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 120, 121, 123, 124, 126, 129, 140, 180, 201, 202, 210, 460, 461, 463;

Varför är dynamiskt kopplingsschema inte tillgängligt via XENTRY WIS (ruta nedtonad)?

Endast den aktuella MB personbilsserien finns tillgänglig i DWD modulen. Kretsschemainformation för äldre modeller samt VAN kommer även fortsättningsvis att vara tillgänglig exklusivt som elektriska kretsscheman (informationstyp PE) i XENTRY WIS. Efter att ha angett VIN förblir rutan för Dynamic Wiring Diagam i XENTRY WIS nedtonad.

Vilka är skillnaderna mellan XENTRY WIS och WIS?

Detta är nytt med XENTRY WIS:

• Mobil enhetsapplikation: Bekväm sökning på dina surfplattor

• Integration i befintligt systemlandskap och eftermarknadsprocesser: enhetlig design, förenklad tillämpning och starkare koppling av eftermarknadsinformation

• JAVA/OWS klienter behövs inte längre

• Sökning om verkstadsinformation i den nya, strömlinjeformade designen

• Din fördel - Dynamic Wiring Diagram (DWD). Med bara några klick kan du hitta kopplingsschemainformationen, som är relevant för ditt fordon

Stöds Apple MAC datorer?

Nej, endast Windows operativsystem stöds.

Kan jag använda min åtkomst på olika datorer?

Ja, du kan använda din åtkomst på alla internetanslutna datorer som uppfyller de relevanta systemkraven. Du kan dock inte logga in och öppna program med samma användar ID flera gånger samtidigt.

Var kan jag hitta testdata för bromssystem?

Enligt §29 i StVZO (Road Traffic Permit Act) i Tyskland är Mercedes-Benz AG som fordonstillverkare skyldig att tillhandahålla lämpliga testdata som en del av huvudinspektionen, avgasprovningen och säkerhetsinspektionen i syfte att fordonsövervakning och inspektion. Den tillhandahållna informationen är relaterad till:

• Bromsreferensvärden för hydrauliska bromsar

• Bromsreferensvärden för pneumatiska bromsar

Dessa bromsreferensvärden finns i XENTRY WIS (Workshop Information System) under Grupp 42.10, "Färdbroms", befattning "Testa färdbromsens bromskraft". Du behöver åtkomsträttigheter till XENTRY WIS för att se data.