DSB:n käyttö

Miten voin asentaa DSB:n tietokoneeseeni?

DSB:tä ei ole asennettu tietokoneellesi. Se on verkkosovellus, jota voi käyttää Mercedes-Benz B2B Connectissa.

Voinko käyttää DSB-järjestelmää eri tietokoneista?

Kyllä, voit käyttää käyttöoikeuttasi missä tahansa internettiin yhteydessä olevassa tietokoneessa, joka täyttää asiaankuuluvat järjestelmävaatimukset. Et kuitenkaan voi kirjautua sisään ja avata sovelluksia samalla käyttäjätunnuksella useammassa laitteessa yhtäaikaisesti.