XENTRY Operation Time (XOT)

Hvor kan jeg få tilgang til informasjon om varebiler?

Informasjon om varebiler (V-Klasse, Viano, Vaneo) er inkludert i personbildivisjonen.

Kan dokumenter fra XENTRY WIS skrives ut eller lastes ned?

Dokumenter fra XENTRY WIS kan skrives ut. Ingen nedlastingsfunksjon er imidlertid tilgjengelig.

Hvor kan jeg endre språket i programmet?

Du kan velge ditt valgte språk i programmet på menylinjen under "Oppsett".

Hvor får jeg tilgang til informasjon om anbefalte serviceintervaller for kjøretøyet mitt?

For eldre kjøretøy er denne informasjonen inkludert i serviceheftet, som følger med kjøretøyet. For nyere kjøretøy styres dette automatisk via serviceindikatoren på displayet og avhenger av kjøretøyets driftstilstand.

Hva er forskjellene mellom XENTRY Operation Time (XOT) und ASRA?

Bruk mer intuitivt, søk raskere, finn bedre - den nye XENTRY-driftstiden for søking etter operasjonselementer og -tider.

Dette er nytt med XOT:

• FIN/VIN-spesifikk filtrering og søking etter arbeidsoperasjonselementer og -tider

• Mobilenhetsapplikasjon: Praktisk søk på mobile enheter

• Forbedrede søkefunksjoner (søk etter arbeidsoperasjoner etter defektplassering, WIS-dokumentnummer og delenummer)

• Skadekode (tidligere SSL-modul) vil være tilgjengelig via XOT innen utgangen av 2022

Hva får du ut av det?

• Enkel og intuitiv bruk

• Tidsbesparende under søk

• Høyere nøyaktighet

• Økt salg på grunn av optimaliserte prosesser og forberedelse

Støttes MAC-datamaskiner?

Nei, bare Windows-operativsystemer støttes.

Kan jeg bruke min tilgang på forskjellige datamaskiner?

Ja, du kan bruke tilgangen din på en hvilken som helst Internett-aktivert datamaskin som oppfyller de relevante systemkravene. Du kan imidlertid logge på og åpne programmer med samme bruker-ID flere ganger samtidig.