Systemkrav

Stöds Apple MAC datorer?

Nej, endast Windows operativsystem stöds.

Kan jag använda min åtkomst på olika datorer?

Ja, du kan använda din åtkomst på alla internetanslutna datorer som uppfyller de relevanta systemkraven. Du kan dock inte logga in och öppna program med samma användar ID flera gånger samtidigt.

Kommer jag automatiskt att informeras om program- och datauppdateringar?

Program- och datauppdateringar körs automatiskt i bakgrunden. Varje applikationsuppdatering åtföljs av viktig information, som beskriver den nya funktionaliteten. På grund av den moderna programvaruarkitekturen körs datauppdateringarna nu i mycket korta cykler utan separat meddelande. Detta gör att dokumentationsfel snabbt kan korrigeras, i idealfallet omedelbart efter att ha rapporterats.