XENTRY Parts Information

Waar kan ik toegang krijgen tot informatie over personenbusjes?

Informatie over personenauto's (V-Klasse, Viano, Vaneo) is standaard opgenomen in het gedeelte personenauto's.

Worden prijzen weergegeven in de applicatie "XENTRY Parts Information"?

Nee, prijzen zijn niet beschikbaar in de applicatie "XENTRY Parts Information".

Worden MAC-computers ondersteund?

Nee, alleen Windows-besturingssystemen worden ondersteund.

Kan ik mijn toegang op verschillende computers gebruiken?

Ja, u uw toegang gebruiken op elke computer met internetfunctionatie die voldoet aan de relevante systeemvereisten. U zich echter niet meerdere keren tegelijk aanmelden en toepassingen openen met dezelfde gebruikersnaam.

Word ik automatisch op de hoogte gebracht van software- en data-updates?

Software- en gegevensupdates worden automatisch op de achtergrond uitgevoerd. Elke software-update gaat gepaard met releasenotes, die de nieuwe functionaliteit beschrijven. Door de moderne software-architectuur worden de gegevensupdates nu in zeer korte cycli uitgevoerd zonder afzonderlijke kennisgeving. Hierdoor kunnen documentatiefouten snel worden gecorrigeerd, in een ideaal geval direct na melding.